iPhone met Vodafone verlengen

Vodafone
iPhone Vodafone abonnementiPhone Vodafone Verlengen
T-mobile
iPhone T-mobile abonnementiPhone T-mobile Verlengen
KPN
iPhone KPN abonnementiPhone KPN Verlengen
Hi
iPhone Hi abonnementiPhone Hi Verlengen
Hi
iPhone Telfort abonnementiPhone Telfort Verlengen
Verleng uw Vodafone abonnement met een iPhone. De simlockvrije iPhone met Vodafone verlengen vanaf gratis.  Enorme kortingen voor bestaande Vodafone klanten om uw Vodafone abonnement te verlengen met een gratis iPhone.  Vergelijk alle aanbiedingen. Bekijk alle gratis iphones.  iPhone 4 en iPhone 3GS. Alle akties en aanbiedingen.
Plaats een bericht
 
Naam:
Email: Mail mij zodra mijn vraag wordt beantwoord.
Bericht:
Code: 2plus2
 
Angeliquedonderdag 09 mei 2013
hoi ik moet nog een 1 jaar met me abonnement maar kan ik hem nu ook verlengen en een nieuwe telefoon kiezen
Phoneshop antwoord @Angelique
Beste Angelique,
Nee, helaas zal je moeten wachten op je verlengdatum. Afhankelijk van je provider hoe lang dat van te voren is.
H.W.C Clausenzaterdag 02 maart 2013
Mijne heren, Mijn abonnement is afgelopen. Er is per abuis via de mail een iPhone 5 besteld die is geleverd die is gecancelled en teruggezonden. Hoelang moet ik wachten tot het een en ander in de administratie is geregeld en ik online gebruik kan maken van de iPhone 4 aanbieding.
Phoneshop antwoord @H.W.C Clausen
Beste Claussen,
Dit kan gemiddeld 2 weken duren.
Stijnmaandag 28 januari 2013
Hallo, Ik heb mn abbonement verlengd en eennieuw toestel gekozen (Iphone4S) ik kreeg daar een micro sim bij en mn oude abbonement verliep die dag daarna. Nu 2dagen verder en nog steeds \"geen service\"
Phoneshop antwoord @Stijn
Beste Stijn,
u dient de simkaart te laten activeren bij de klantenservice van de provider.

A.G.zondag 23 december 2012
Ik heb vandaag mijn abo verlengt die gaat 29 december in ik heb mijn oude kaart in mijn nieuwe iphone 4 maar hij geeft aan geen service en in mijn oude telefoon doet hij het wel gewoon hoe kan dit?
Phoneshop antwoord @A.G.
Beste A.G..
Helaas kan ik niet op afstand zien wat de reden is.
Ik raad u aan de provider te bellen om te kijken wat de reden is.
Sikicizaterdag 08 december 2012
ik heb een nieuwe iphone 5 abo is verlengt heb mijn nano sim geactiveerd maar ben mijn vorige sim kaart kwijt (micro sim) wat gebeurt er met mijn oude nummer als iemand die vind of ik zelf kan ik dan op 2 nummers bereikbaar zijn met de zelfde nummer of word die geblokkeerd ?
Phoneshop antwoord @Sikici
Beste Sikici,
U kunt de simkaart laten blokkeren bij de klantenservice van de provider.
Als het simkaartje geblokkeerd is kunt u een nieuwe simkaart laten activeren.
Tessamaandag 26 november 2012
Beste vodafonemedewerker, Vandaag is mijn abonnement bij jullie ingegaan, icm met ipone 5. Mijn vorige abonnement is dan ook afgesloten, maar die van jullie doet het nog niet. Er staat \'geen service\'. Ik kan dus ook niet met de klantenservice bellen.. Wat nu? (Ik lig ziek op bed, dus aar de winkel is ook even geen optie). Alvast bedankt voor uw reactie.
Phoneshop antwoord @Tessa
Beste Tessa,
Waarschijlijk is de simkaart niet actief, U kunt met de provider bellen om de simkaart te activeren.
Eduard Voorenzondag 25 november 2012
Ik heb verleden week allernieuwste iPhone binnengekregen, maar de simkaart is te groot voor het schuifje. Graag advies.
Phoneshop antwoord @Eduard Vooren
Beste Eduard,
Welke provider heeft u? U kunt ook met uw provider bellen om daar direct de simkaart te bestellen.
Maudmaandag 19 november 2012
Ik heb mijn abonnement verleng en daarbij een iPhone gekregen met de bijbehorende nano-simkaart. Nu wil ik deze activeren maar ook mijn oude simkaart actief houden. Deze past namelijk in mijn iPhone 4 en die wil ik ook nog Kunnen gebruiken. Is dit mogelijk?
Phoneshop antwoord @Maud
Beste Maud,

Indien de nano simkaart geactiveerd zal worden door de provider, Zal de oude simkaart deactief worden.
Cees de Beermaandag 08 oktober 2012
Ik zie op uw pagina de iphone 4s 16gb staan voor 24,50 per maand met een bijbetaling van 64 euro. Echter bestellen gaat niet. mvg, Cees de Beer
Phoneshop antwoord @Cees de Beer
Beste Cees,
Als het u niet lukt, raad ik u aan met onze klantenservice te bellen om de order te plaatsen.
Irmavrijdag 05 oktober 2012
Ik heb net mn nieuwe iphone 4 ontvangen. Heb de simkaart er in gedaan en alle instellingen gevolgd. Nu geeft hij aan geen service.. Simkaart niet geprovisioneerd.. Heb de tel al een paar keer aan en uit gedaan maar dat helpt niet. Wat moet ik doen?
Phoneshop antwoord @Irma
Beste Irma,
Voor dit soort vragen kunt u het best telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.
Sanne bokdinsdag 31 juli 2012
Hallo, abbonement stopt in februari, hoeveel maanden van tevoren mag je een nieuwe telefoon uitzoeken? Dus je abbo verlengen? Hoor dat dat online al 4 maand van tevoren kan? Ik heb een htc desire Z groeten Sanne!
Phoneshop antwoord @Sanne bok
Sanne,
Bij Vodafone kunt u 4 maanden van te voren verlengen als u Vodafone heeft.
Chantiedonderdag 26 juli 2012
hoi ik wil overstappen na een andere provider in november loopt mijn contract af bij vodafone hoelang van te voren kan ik een nieuw abbo uitzoeken
Phoneshop antwoord @Chantie
Beste,
U kunt 2 maanden voor einddatum van uw contract nummerbehoud aanvragen.
Rubinmaandag 16 juli 2012
Simkaart niet geprovisioneers Hallo, ik heb een oude simkaart weer in gebruik genomen Alleen deze simkaart geeft geen service aan. Dit komt wss door dat vodafone het nummer aan iemand heeft gegeven. Hoe kan ik op die simkaart weer een nummer krijgen? Hoeft niet hetzelfde te zijn.
Phoneshop antwoord @Rubin
Beste Rubin,
u kunt met de provider contact opnemen.

Bennydonderdag 28 juni 2012
Hallo, ik heb een iphone 4g gekocht, en hij geeft nu aan no service. maar wifi enzo doet het wel. ik heb me sim kaartje op maat geknipt en er in gedaan. ik heb geen idee wat ik er mee moet doen. Alvast bedankt !
Phoneshop antwoord @Benny
Beste Benny,
Het kan zijn dat de simkaart toch niet goed is geknipt.
Ik raad u aan een micro simkaart bij uw provider aan te vragen.
Catherinawoensdag 27 juni 2012
Ik ben overgestapt van Hi naar Vodafone met nummerbehoud. Vandaag is mijn iPhone binnengekomen met een micro-sim kaart, dus ik heb naar vodafone gebeld om die micro-sim kaart te activeren. Vodafone zei echter dat ze het pas over 2 maanden kunnen activeren, terwijl mijn 2 jaren abonnement bij Hi al is afgelopen. Hoe komt dit en kan iemand mij verdere informatie geven?
Phoneshop antwoord @Catherina
Beste Catherina,
Ik heb helaas geen inzage in uw order gegevens
Ik raad u aan met onze klantenservice te bellen.
Carlomaandag 04 juni 2012
Hallo, Ik heb een Samsung Galaxy S waarvan mijn contract op 4 november afloopt, Ik wil graag een iPhone4S. Nu heb ik op myvodafone gekeken en daar stond dat je 4 maanden voor tijd kon verlengen maar dat geld niet voor als je ook een nieuw toestel wilt? want dat kan pas 2 maanden voor tijd ipv 4? alvast bedankt
Phoneshop antwoord @Carlo
Beste Carlo,
u kunt 4 maanden van te voren gewoon verlengen, ook bij ons. Ook als u een nieuw toestel wilt natuurlijk.
Dianazondag 27 mei 2012
Heb twee microsim kaarten ontvangen bij de iphone 4s maar hij geeft aan dat mijn inlogcode verkeerd is. Hoe kan ik dit oplossen.
Phoneshop antwoord @Diana
Beste Diana,
Graag verzoek ik u om met onze klantenservice te bellen om dit probleem op te lossen.
070-4276262.
Dank u.
Richardvrijdag 02 maart 2012
beste phoneshop ik heb een abbonement bij vodafone dat ik per 13 maart kan verlengen. mijn vraag is als ik het verleng met twee jaat voor een abbonement van 55 euro kan ik dan een gratis Iphone4s krijgen ???
Phoneshop antwoord @Richard
Beste Richard,
Zie de volgende link voor een gratis iPhone 4s.
http://www.phoneshop.nl/A6003T11331E0D24V0N1/

Marcelmaandag 13 februari 2012
Hoeveel simkaarten kunnen er maximaal aan 1 telefoonnnummer gekoppeld worden. Ik heb ook een tablet waar een simkaart in kan en een mobiel en een simkaart in de auto. Dat maakt dan drie. Is dit mogelijk?
Phoneshop antwoord @Marcel
Beste Marcel,

Je kan helaas maar tot een dual kaart gaan. 2 simkaarten voor 1 telefoonnummer is het maximale.
Tomdonderdag 02 februari 2012
Hallo, ik heb een vodafone 2 jarig abbonement. deze loopt op 18 mei 2012 af.. Wann kan ik een andere abbonement uitzoeken en ook een telefoon?? gr, tom
Phoneshop antwoord @Tom
Beste Tom,

Je mag je contract 4 maanden van te voren verlengen. Je kan 2 maanden van te voren overstappen met nummerbehoud.
Roy Dupontmaandag 09 januari 2012
Mijn contract bij vodafone loopt af op 30-5-2012,is t mogelijk nu al een ander toestel te kiezen,mijn oude desire begint problemen te vertonen.
Phoneshop antwoord @Roy Dupont
Beste Roy,

Je kan het contract 4 maanden voor de afloop van je contract verlengen bij Vodafone. Je zult dus nog een aantal dagen moeten wachten.
Roy Dupontmaandag 09 januari 2012
Mijn contract bij vodafone loopt af op 30-5-2012,is t mogelijk nu al een ander toestel te kiezen,mijn oude desire begint problemen te vertonen.
Phoneshop antwoord @Roy Dupont
Beste Roy,
uw abonnement kunt u 2 maanden van te voren verlengen.
Mauritswoensdag 21 december 2011
Hallo, ik heb vandaag mijn Iphone ontvangen en geïnstalleerd. Ik had hiervoor een SIMonly bij Vodafone. Hij geeft \'geen service\' aan, omdat de simkaart niet geprovisioneerd is. Ik kan dus nu niet bellen. Iphone werkt wel prima via WiFi.
Phoneshop antwoord @Maurits
Beste Maurits,

Je hebt waarschijnlijk een oude type kaart ontvangen. Je kan met Vodafone contact opnemen voor een nieuwe simkaart.
IJsselmuidendonderdag 15 december 2011
Ik heb zojuist mijn IPHONE4s binnen gekregen met nieuwe SIM kaart. In de brief staat dat deze SIM al is geactiveerd. Ik krijg nu echter de melding op mijn iphone 4S geen service. Mijn oude Vodafone SIM en iphone 4 doet het nog wel gewoon. Hoe op te lossen?
Phoneshop antwoord @IJsselmuiden
Beste Sander,

Je zult met de provider contact moeten opnemen om de nieuwe simkaart te activeren.
Huubdonderdag 08 december 2011
Hallo Phoneshop, Ik heb zojuist mijn Iphone 4 voor het eerst aangezet, maar heb \'\'geen service\'\'. Hoe los ik dit op? Mijn vorige Sim is ook al buitenwerking...
Phoneshop antwoord @Huub
Beste Huub,

Je kunt even contact opnemen met je huidige provider. Misschien is er iets mis met de simkaart. Zij kunnen dit precies zien.
I. van Esdonk-Kantersmaandag 05 december 2011
Hallo, Gister heb ik eindelijk mijn Iphone4s binnen gekregen met microSim echter nu krijg ik steeds Geen service op mijn Iphone Terwijl er stat vermeldt op de brief dat het abonnement per 02-12-2011 is ingegaan. Begrijp niet waarom de MicroSim het niet doet. Of moet ik mijn ouwe vodafone card verknippen, maar dan begrijp ik niet dat ik deze microsim erbij heb gekregen, er staat tevens in de brief vermeldt dat deze direct aktief zou zijn !!!!! mijn telefoonnr. is 0610301984 (nu dus nog in mijn oude mobiel want ik kan niet bellen of ook maar IETS met de Iphone. Zouden jullie mij kunnen helpen aub. Alvast bedankt!!!!
Phoneshop antwoord @I. van Esdonk-Kanters
Beste,

Je zou even contact kunnen opnemen met de nieuwe provider om te controleren of dat de simkaart geactiveerd is.
Manfred Krikkezaterdag 03 december 2011
Ik heb zojuist iphone 4s ontvangen. Ik heb mijn contract verlengd er zat een Microsim bij van vodafone en een brief die aangaf dat de microsim geactiveerd is. Microsim wordt door toestel herkend, en code is juist ingevoerd. Echter hij geeft geen service aan. Klantenservice is niet open. kan ik online te activering controleren en activeren.
Phoneshop antwoord @Manfred Krikke
BEste Manfred,

Je zult deze simkaart toch nog moeten activeren bij Vodafone. Het kan ook zijn dan Vodafone een storing heeft.
Rondonderdag 03 november 2011
Net mijn nieuwe Iphone 4s binnen. SIM geinstalleerd maar ik kan er niet mee bellen. Ook geeft hij geen service aan. Hoe corrigeren we dit?
Phoneshop antwoord @Ron
Beste Ron,

Als je nummerbehoud hebt aangevraagd kan het zijn dat de sim nog niet actief is. Je kan contact opnemen met de telefonische klantenservice.
Hanmaandag 24 oktober 2011
Ik heb een bestaand Vodafoon abonnement wat nog minimaal een jaar loopt. Maar ook ik wil eigenlijk wel veranderen naar de 4S. Kan dat tussentijds? En met welke bijbetaling voor het toestel?
Phoneshop antwoord @Han
Beste Han,

Je kan bij ons helaas niet tussentijds verlengen. Misschien dat dit bij T-Mobile wel mogelijk is.
Jetoenmaandag 17 oktober 2011
Beste phoneshop, Mijn abonnement is bijna verlopen maar ik zit al in de 2 maanden voor het vernieuwen van mijn toestel. Ik ben klant van vodafone maar kan ik bij jullie ook gewoon blijven van Vodafone met mijn eigen tel nr? Is het dan mogelijk om de i phone 4 s met een 1 jaar contract te bestellen. Heb nu een 450 abonnement. Ik wacht jullie reactie af.
Phoneshop antwoord @Jetoen
Beste Jetoen,

Dit is mogelijk, je kan je abonnement gewoon verlengen. Je kan deze aanbieding bestellen via de website.
Yvonne koolendonderdag 13 oktober 2011
he phoneshop, ik heb net een nieuwe telefoon omdat de mijn nat was geworden. Ik wil alleen een abonnement zonder telefoon. Wat zijn de opties dan?
Phoneshop antwoord @Yvonne koolen
Beste Yvonne,

Je kan een losse iPhone via de website bestellen.
Harrywoensdag 12 oktober 2011
ik had vraag ik wil graag een iphone . maar ik heb vodafoon simonly abonement al aantal jaren . nu blijkt dat die vernieuwt is in januwarie . is der een mogelijk heid om me abbo te veranderen aan te passen zo dat ik met kleine bijbetaling een iphone 4 zou kunne bemachtigen gaat om abbonement met het nummer 0648763612 . aderes gegevens suawoude zuiderend 23 9265lw . vriendelijke groet harry-jan benschop ps woon vlak bij leeuwarden dus zou langs een vesteging kunne maar door de weeks zit ik veel in buitenland
Phoneshop antwoord @Harry
Beste Harry,

Als je tussentijds al is hebt verlengd kan je dit helaas niet weer doen.
Henk Schelfhorstwoensdag 05 oktober 2011
In dec.2011 loopt mijn abon. bij vodafone ten einde,deze wil ik wel verlengen en dan doorgaan met iPhone 4S. graag een reactie
Phoneshop antwoord @Henk Schelfhorst
Beste Henk,
Je staat op de lijst voor de iPhone 4S! Als er informatie is zullen wij hierover informeren.
Zodra er dan prijzen bekend zijn houden wij u uiteraard op de hoogte.
Gulsumwoensdag 05 oktober 2011
ik wil graag op de hoogte gehouden worden.
Phoneshop antwoord @Gulsum
Beste Gulsum,
Je staat op de lijst voor de iPhone 4S! Als er informatie is zullen wij hierover informeren.
Ling Chuiwoensdag 05 oktober 2011
De einddatum van mijn huidige Vodafone contract is 15 November 2011. Kan ik alvast inschrijven voor de iPhone4S? Kun je mij alle informaties geven over verlenging? (de prijs/contract etc..) Met vriendelijke groet, Ling
Phoneshop antwoord @Ling Chui
Beste Ling,
Helaas is er nog niets bekend over de prijzen icm het toestel.
Je staat op de lijst voor de iPhone 4S! Als er informatie is zullen wij hierover informeren.
Dylanwoensdag 05 oktober 2011
Kan ik alvast inschrijven voor de 4s 32GB? Kan per direct verlengen. Alvast dank! Gr. Dylan
Phoneshop antwoord @Dylan
Beste Dylan,

Je staat op de lijst voor de iPhone 4S! Als er informatie is zullen wij hierover informeren.

P.stennekeswoensdag 05 oktober 2011
Binnenkort loopt mijn abonnement af. Kunt u mij zeggen wanneer en kan ik bij verlenging de Iphone 4 S bij een abonnement verandering (meer bel minuten) krijgen.
Phoneshop antwoord @P.stennekes
Beste,

Het is helaas nog niet bekend wat dit toestel gaat kosten. Helaas kunnen wij ook geen prijzen geven.
J. de Grootwoensdag 28 september 2011
Mijn abbo kan in oktober verlengd worden graag wil ik dan de i phone 5 kan dat met verlengen en kunnen jullie mij op de hoogte houden?! B.V.D.
Phoneshop antwoord @J. de Groot
Beste Jeroen,

Je staat op de lijst voor de iPhone 5! Als er informatie is zullen wij hierover informeren.

Gwenwoensdag 24 augustus 2011
Hallo, ik heb een nieuwe iPhone 4, maar ik heb nog steeds geen service. De telefoon gaat wel aan en ik kan hem gebruiken, maar niet bellen etc. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. In instellingen staat ook: simkaart niet geprovisioneerd. Hoe los ik dit op want ik ben momenteel dus ook niet bereikbaar.
Phoneshop antwoord @Gwen
Beste Gwen,

Waarschijnlijk is de simkaart niet geactiveerd. Je kan even contact opnemen met je provider om deze te activeren.
Shirley van Gemertdinsdag 12 juli 2011
Heb 2 jaar geleden via jullie een Iphone gekocht maar die kwam uit een of ander OOstblokland en er zet geen Nederlandse of Engelse beschrijving bij. Is dit ook zo voor de Iphone 4?
Phoneshop antwoord @Shirley van Gemert
Beste Shirley,

Deze toestellen komen vanuit Engeland. Hier zit een Engelse beschrijving bij.
Theazaterdag 02 juli 2011
Mijn telefoon is gestolen. Ik heb alles geblokkeerd en aangifte gedaan bij de politie. Mijn abbonement loopt nog tot 26 jan 2012. Is het mogelijk om mijn abbonement al te verlengen en een nieuw toestel uit te zoeken? Of moet ik echt wachten tot eind november?
Phoneshop antwoord @Thea
Beste Thea,

Hiervoor zul je echt contact op moeten nemen met Vodafone. Zij kunnen misschien iets voor je doen wij niet helaas.
Samdonderdag 23 juni 2011
ik heb net een iphone4 met 1 gb internet wil onbeperkt internet kan dit? heb de black met 275 bel en 550 sms vodafone iphone 275
Phoneshop antwoord @Sam
Beste Sam,

Het is bij Vodafone niet mogelijk om onbeperkt internet te krijgen.
Ingrid Goukawoensdag 22 juni 2011
Vandaag iphone 4 ontvangen na verlenging en upgrade van mijn abbonnement. Geeft aan geen service ivm simcard niet geprovisioneerd. Wat moet ik doen?. Oude simcard/telefoon werkt nog steeds. Verder wil ik graag weten hoe ik de contactpersonen van mijn oude/grote simcard in mijn iphone 4 kan importeren.
Phoneshop antwoord @Ingrid Gouka
Beste Ingrid,

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Vodafone. Daar moet de sim kaart worden geactiveerd.
Marjoleinvrijdag 17 juni 2011
Ik moet deze maand mijn abonnement verlengen en wil graag een iphnone 5... Kan ik het nu verlengen en dat toestel bestellen en tot die tijd met mijn oude telefoon verder gaan? En wat zijn anders de kosten bij een 1 jarig abonnement voor iphnone 4 32 GB met een belbundel van 750??
Phoneshop antwoord @Marjolein
Beste Marjolein,

Helaas is het nog niet mogelijk om de iPhone 5 te bestellen. Er zijn namelijk nog geen prijzen voor dit toestel bekend. In de onderstaande link een aanbieding zoals gevraagd.
http://www.phoneshop.nl/vodafone-iphone/iphone-450/1-jaar/A1408T11086D12V1/
Hugodonderdag 26 mei 2011
Ik heb nu 2 keer een abbonoment van 2 jaar bij Vodafone, mijn oude abbonoment is verlopen, kan ik een leuke aanbieding krijgen voor een iPhone als ik mijn contract hier voor de 3e keer doe?
Phoneshop antwoord @Hugo
Beste,

Helaas kunnen wij geen extra korting geven.
Marionwoensdag 25 mei 2011
Er staat bij de I-phone 4 nergens bij op welk netwerk deze draait. Zijn ze alleen te gebruiken op WI-FI of zijn ze standaard uitgerust met 3G zodat je overal internet kunt gebruiken?
Phoneshop antwoord @Marion
Beste Marion,

Wij bieden de iPhone 4 met elk netwerk aan. Bij elk abonnement met internet kan je de iPhone gebruiken met 3G.
Biancadinsdag 24 mei 2011
Mijn Iphone 3GS heeft waterschade opgelopen en doet het niet meer. Mijn abbonement loopt pas af in maart 2012. Wat raden jullie aan?
Phoneshop antwoord @Bianca
Beste Bianca,

Je kan een nieuw los toestel kopen. Of een tweede abonnement afsluiten.
Bartwoensdag 18 mei 2011
Is er al een vodafone verlening en dan met de iphone 4 white?
Phoneshop antwoord @Bart
Beste Bart,

Wij hebben inderdaad de iPhone 4 16GB white van Vodafone op voorraad.
Jimmaandag 16 mei 2011
Wanneer kun je een nieuwe mobiel uitkiezen bij HI? want mijn abbo loopt af in october, ik hoorde dat je bij HI 4 maanden van te voren een nieuwe mobiel kon uitkiezen?
Phoneshop antwoord @Jim
Beste Jim,

Helaas zijn de regels aangepast. Je kan je abonnement nog maar 2 maanden van te voren verlengen.
Tijmenmaandag 02 mei 2011
ik heb mn iphone 2 weken geleden gekocht vandaag 2 mei zou mn abbonoment ingaan ik deed dus mn nieuwe micro sim kaartje erin en er staat geen service wat moet ik doen
Phoneshop antwoord @Tijmen
Beste Tijmen,

Waarschijnlijk moet de simkaart nog geactiveerd worden. Dit kan je doen bij je provider.
Erik van Oszaterdag 30 april 2011
hoe kan je de micro simkaart activeren? krijg namelijk "simkaart niet geprovisioneerd". heb mijn abbo verlengd met nummer behoud. Had een Iphone3 en nu een iPhone 4. groeten erik
Phoneshop antwoord @Erik van Os
Beste Erik,

Je kunt contact opnemen met je provider voor de activatie van je simkaart.
Gijsvrijdag 29 april 2011
heb vanmiddag 12:30 mijn abbo verlengt en een iphone4 genomen ,maar heb nog steeds geen service,hoelang kan dit duren
Phoneshop antwoord @Gijs
Beste Gijs,

De micro simkaart welke bij het toestel is geleverd. Is deze wel geactiveerd? Dit moet namelijk eerst gebreuren.
Rens Baasdonderdag 31 maart 2011
Mijn 2-jarig abonnement loopt af op 12 augustus 2011 dan kan ik tog 4 maanden van tevoren mijn abonnement verlengen met een andere telefoon? 12 april dus?
Phoneshop antwoord @Rens Baas
Beste Rens,

Helaas kan je bij Vodafone nog maar 2 maanden van te voren verlengen. Je zult dus nog even moeten wachten.
Annewoensdag 23 maart 2011
Een poosje geleden kreeg ik alvast mijn nieuwe abbo, terwijl ik nog op mijn iphone4 moest wachten. Tot die tijd kon ik bellen met de simkaart in de oude iphone3. Nu is de iohone4 er, andere kleinere simkaart er in.... En niets. Simkaart is gevisioniseerd? Wat moet ik doen?
Phoneshop antwoord @Anne
Beste Anne,

Je kan proberen om het toestel te resetten. Mocht dit niet werken dan kunt u het toestel naar ons opsturen.
Ivonnedinsdag 22 maart 2011
Gisteren hem ik de iPhone ontvangen. Nu krijg ik na een dag gewoon bellen de melding "simkaart niet geprovisioneerd". kunt u mij aangeven wat dit betekend en wat ik nu moet doen om weer te kunnen bellen? Bij voorbaat dank, Ivonne
Phoneshop antwoord @Ivonne
Beste Ivonne,

U kunt proberen het toestel te herstellen.
Anders kunt u het toestel aanmelden op de site vervolgens kunt u het toestel retour sturen.

Desireezondag 20 maart 2011
Geachte Vodafone, Hoeveel maanden van te voren mag je een nieuwe telefoon uitzoeken als je al bij vodafone een abonnement hebt? mijn 2jarig contract loopt tot augustus, is het nu 2 maanden van te voren of 3/4 maanden? Bedankt!
Phoneshop antwoord @Desiree
Beste Desiree,

Je kan bij Vodafone 2 maanden van te voren verlengen.
Lindavrijdag 11 maart 2011
hoi, mijn contract loopt 16 juli 2011 af, wanneer mag ik verlengen met de iphone ? ik heb een vodafona abb.
Phoneshop antwoord @Linda
Beste Linda,

Bij Vodafone mag je 2 maanden van te voren verlengen.
Addinsdag 08 maart 2011
Kan ik bij een abonnement een duo-kaart/tweede kaart krijgen
Phoneshop antwoord @Ad
Beste Ad,

Dit is bij een aantal providers mogelijk. Vodafone, KPN en T-Mobile hebben een DUO simkaart voor particulieren.
Dina Jansenvrijdag 11 februari 2011
Hallo, ik heb een Samsung Wave, maar ik kan de cd's niet op mijn pc krijgen en kan dus nu een aantal dingen niet doen met mijn telefoon, zoals internet. Wat nu????
Phoneshop antwoord @Dina Jansen
Beste Dina,

Voor instellingen van internet en sms kun je met de provider bellen. Zij kunnen een sms toesturen met alle juiste gegevens die zichzelf automatisch installeert op de telefoon.
ARTHURdonderdag 10 februari 2011
Hallo, is het mogelijk om mijn abonnement te verlengen met een Iphone 4? Mijn telefoonnummer is 06 50651166 en doordat ik vanaf december al problemen met mijn black berry heb , zou ik nu graag een ander toestel willen . Geen bezwaar als ik mijn abonnememt moet verlengen. Alvast bedankt voor je antwoord. Met vriendelijke groet, Arthur van der Struijf.
Phoneshop antwoord @ARTHUR
Beste Arthur,

Je kan nu nog niet verlengen. Echter kan je met een BlackBerry bundel niet internetten op een iPhone.
Lonnekezaterdag 05 februari 2011
Ik keek laatst op jullie website en ik dacht dat ik toen gezien had dat een I-phone 4 16GB bij een Vodafone Iphone 275 abonnement (2-jarig contract) nog 99 Euro kostte. Nu staat er echter dat ik nog 149 Euro moet bijbetalen. Heb ik dit de vorige keer verkeerd gezien of is de prijs van de I-phone variabel?
Phoneshop antwoord @Lonneke
Beste Lonneke,

De prijzen van de iPhone fluctueren nog al.
Loek lauriervrijdag 28 januari 2011
Ik heb al heel wat jaartjes een contrackt op 0654666004.Had nu graag een i pone 4 wat zijn de mogelijkheden
Phoneshop antwoord @Loek laurier
Beste Loek,

Dit is geheel afhankelijk van het aantal belminuten en sms berichten dat je wil kunnen versturen, en bij welke provider je dit graag wilt.
Gwenwoensdag 26 januari 2011
Goedemorgen, mijn vodafone abonnement loopt af op 3 augustus 2011 en mag 6 maanden van te voren verlengen want heb een abonnement boven de 50 euro. Maar mag ik dan verlengen per 4 februari of 4 maart? Alvast bedankt.
Phoneshop antwoord @Gwen
Beste Gwen,

Vanaf vandaag is het nog maar mogelijk om 2 maanden van te voren te verlengen. Nog even geduld helaas.
Petravrijdag 17 december 2010
Hallo ik heb mijn abonnement naar Vodafone over laten gaan het gaat over per 17jan 2011 met nummer behoud ik heb nu al de iphone4 gekregen heb bij jullie na bevraagd of ik de microsimkaart er wel in kan doen en dan als iPod wil gebruiken en jullie zeiden dat dat kan alleen niet bellen en internetten heb ik dan nu mijn nieuwe abonnement geactiveerd en heb ik nu dubbele kosten en de i phone zegt dat hij een simkaart zoekt maar die heb ik er in gedaan die ik van jullie heb gekregen komt dat omdat het pas ingaat op 17 Jan en dan van af die datum wel alles kan doen nu kan ik niks doen ook op de pc bij i tunes zegt hij dat er een fout is opgetreden of dat de telefoon kapotvis moetvik toch wachten tot 17 Jan 2011
Phoneshop antwoord @Petra
Beste Petra,

Het is echter onduidelijk wat er bedoeld wordt. Misschien kan je contact opnemen met onze telefonische klantenservice.
Hans van B.dinsdag 30 november 2010
30-11-10: Ik heb exact hetzelfde probleem als Roland de Bruijn op deze pagina omschrijft. Hij schreef: "ik heb vandaag mijn iphone 4 met vodafone abonnement geactiveerd. ik krijg echter de melding 'geen service' linksboven op het scherm. onder instellingen -> aanbieders zie ik geen enkele provider; onder algemeen -> info -> netwerk krijg ik de melding 'niet beschikbaar'; simkaart niet geprovisioneerd. nu heb ik dus een simlockvrije iphone die ik niet kan gebruiken... wat moet ik doen om de telefoon aan de praat te krijgen?" Phoneshop's antwoord: Beste Roland, U heeft ook de microsimkaart geactiveerd? Anders kunt u het toestel aanmelden op de site vervolgens kunt u het toestel retour sturen". Mijn aanvulling: Microsim heb ik uiteraard geactiveerd. Als dat niet werkt terugsturen? Da's wel erg driest! Er moet toch een simpele oplossing zijn? Vrgt, Hans
Phoneshop antwoord @Hans van B.
Beste Hans,
Het probleem is dat Apple een aantal toestellen nooit heeft geactiveerd bij uitlevering vanuit de fabriek.
Wij testen natuurlijk niet de toestellen die wij versturen omdat wij ervan uit gaan dat ze werken.
als enige oplossing kunnen wij alleen zeggen dat het toestel dan retour moet naar ons zodat wij het toestel kunnen checken en zo nodig om kunnen ruilen.
Excuses voor het ongemak.
Wim frijnmaandag 29 november 2010
ik heb nu een 2 jarig abonnement (1jaar in dec.om) betaal nu 13.50 p.mnd.welke aanb.is voor mij aantrekkelijk?gr. wim
Willemvrijdag 26 november 2010
Wat kost die Apple iphone 4 16GB los?
Phoneshop antwoord @Willem
Beste Willem,
Deze kost € 674
Erikmaandag 22 november 2010
Beste, tot vorige week hadden jullie een aanbieding bij Vodafone (verlenging) waar ik naast mijn Iphone 4 voor � 259,- meen ik ook nog eens 50% korting op de eerste 6mnd abo kreeg. Ging om een 350min. abo. Deze was toch tot eind nov. geldig? Zie deze aanbieding niet meer staan. Gr. Erik
Phoneshop antwoord @Erik
Beste Erik,

Deze aanbieding was tot 16 november geldig helaas.
Hans de Haasdonderdag 18 november 2010
Goedenavond, ik zou graag mijn bestaande contract willen verlengen (Vodafone Passport) met de nieuwe Iphone 4. Kunt u mij bericten wat de mogelijkheden zijn. vr groet, Hans de Haas
Phoneshop antwoord @Hans de Haas
Beste Hans,

Je kan 4 maanden van te voren verlengen. Je kan daar een iPhone bij kopen.
Astridwoensdag 17 november 2010
Hebben jullie ook een verzekering voor de iphone als ik mijn vodafone verleng met een iphone?
Phoneshop antwoord @Astrid
Beste Astrid,

U kunt inderdaad bij de aanschaf van de iPhone kiezen voor een verzekering.
Jopdonderdag 11 november 2010
ik heb een vodafone abbo,nu heb ik mijn telefoon laten verdrinken,nu heb ik gehoord dat je bij ongelukken met je telefoon eenmaal extra kunt verlengen,dit kan namelijk bij t mobile. kan dit ook bij vodafone
Phoneshop antwoord @Jop
Daarvoor zou je contact moeten opnemen met Vodafone.
Erwin van Krimpenmaandag 08 november 2010
Klopt het dat niet meer mogelijk is om onbeperkt internet abbonementen te verkrijgen. Ik kan namelijk over een maand verlengen en zou dit graag met de iPhone doen.
Phoneshop antwoord @Erwin van Krimpen
Beste Erwin,
Inderdaad het is moeilijk om een onbeperkt internet bundel te nemen.
Nu heeft alleen nog T-Mobile onbeperkt internet.
Danielzaterdag 06 november 2010
Ik heb samen met mijn partner een contract bij vodaphone. Einddatum 22 Juli 2011. Ik begrijp dat er 6 maanden voor de tijd verlengt mag worden (dus 22 Jan). Nu wil ik graag verlengen en overstappen naar een Iphone (nu heb ik samsung) maar mijn partner wil niet verlengen. Kan ik dan wel verlengen, of moet ik wachten tot einde contract??
Phoneshop antwoord @Daniel
Helaas kun je niet meer 6 maanden voor het einde van je contract verlengen. Vodafone heeft dit aangepast naar 4 maanden.
Tommyvrijdag 05 november 2010
ik heb 2 abonnementen bij vodafone lopen die lopen 4 maart af eentje boven de 50 euro en 1 onder de 50 euro. ik wil graag 2 keer bel+sms+web 650 kunnen jullie mij een aanbod doen.
Phoneshop antwoord @Tommy
Beste Tommy,
U kunt het beste bellen met onze klantenservice voor een aanbieding.
Mijn collega's kunnen u hierbij het beste helpen.
Marielledonderdag 04 november 2010
wat is het verschil in een web iphone ab en een web ab? behalve dan dat de prijzen anders zijn.
Phoneshop antwoord @Marielle
Bij het Bel+Sms+Web iPhone abonnement krijg  je meer korting op de aanschaf van je toestel. Dit abonnement kun je alleen aanvragen in combinatie met een iPhone.
Niekzondag 31 oktober 2010
Als ik het goed heb begrepen in de vragen hieronder kan ik bij Vodafone mij abonnement 4 maanden voor het eind verlengen. Zodra ik via Phoneshop mijn abonnement verleng met een nieuwe telefoon, krijg ik dan de telefoon deze maand nog binnen of moet ik wachten tot het einde van mijn contract voor ik de telefoon ontvang?
Phoneshop antwoord @Niek
Beste Niek,
Als bijvoorbeeld vandaag precies 4 maanden voor einde contract is kunnen wij uw abonnement verlengen.
Wij sturen het toestel uit op het moment dat het abonnement verwerkt is.
Fennyzaterdag 30 oktober 2010
Ik heb een abonnement bij jullie voor bellen, sms en web, maar ook onderling bellen voor extra 10 euro per maand. Nu wil ik met de aanschaf van de Iphone 4 16gb zwart naar 200 bel+sms+web+behoud van onderling bellen en nummer. Kan ik via deze site bestellen?
Phoneshop antwoord @Fenny
Beste Fenny,
Onderling bellen bij een verlenging blijft gewoon aanstaan bij Vodafone.
Of als u het meer wilt dient u te bellen met Vodafone.
Simonewoensdag 27 oktober 2010
wat is het verschil tussen web 200 iphone en web 200 bij een vodafone abonnement+ iphone 3gs
Phoneshop antwoord @Simone
Beste Simone,
Bij een iPhone abonnement heeft u 6 maanden 50% korting en is het toestel goedkoper dan bij de niet iPhone abonnement.
Jorgmaandag 25 oktober 2010
mijn huidige abonnement is een zakelijk abonnement van vodafone. kan ik dan ook verlengen kiezen, want wil mijn nummer niet wijzigen.
Phoneshop antwoord @Jorg
Beste Jorg,
Ja u kunt gewoon verlengen en uw nummer behouden.
H De Haanmaandag 25 oktober 2010
mijn vodafone contract is 01-04-2011 afgelopen wanneer kan ik weer verlengen met een iphone ?
Phoneshop antwoord @H De Haan
Beste Haan,
U kunt verlengen per 01-12-2010.